Kuntz’un, eski takım arkadaşı Sergen Yalçın’ın yanı sıra Fatih Terim, Vitor Pereira ve Abdullah Avcı’dan randevu istediği bildirildi.

Randevu isteğine ilk cevap verenin Pereira olduğu, iki teknik direktörün kısa süre içinde bir görüşme yapacakları bildirildi. Kuntz’un Yalçın, Terim ya da Avcı ile ne zaman görüşeceği hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

TERİM RANDEVU VERMEDİ

Gelen bilgilere göre Terim’in, Kuntz’a iş yoğunluğu nedeniyle randevu vermeyeceği, Milli Takım ve Galatasaray’dan kadroya çağrılacak oyuncularla ilgili yardımcıların Necati Ateş ya da Selçuk İnan’la görüşmesini önereceği gelen bilgiler arasında.

ŞENOL GÜNEŞ'E SAHİP ÇIKMIŞTI

"Şenol Hoca'ya ayıp ediyorsunuz! 4 tane maç var. İddiamız var. Gidebilir miyiz, evet! Norveç'i burada yenince playoff falan bir şeyler yakayalayabiliriz. Bunlara konsantre olmak gerekirken başladık kim gelir!

Milli Takım etrafında toplanmalı, moral olmalı, yardımcı olmalıyız. Bu bizim takımımız. Bu geldi, şu gitti, yerli geldi, yabancı gitti. Onlar da kafalarına göre seçsinler. Şu 4 maç! Sonra istikbale bakarsınız. Şurada 3 hafta var. Nedir bu harakiri! İnsanlar salim kafayla karar versinler. Biz bu 4 maçta TFF'nin yanında olalım. Her Türk, her maçtan önce şurada coşkuyla milli marş okuyoruz.

Şenol da, ben de ay yıldızı yıllarca göğsümüzde onurla taşıdık. Sonra hoca olarak taşıdık. Bizden daha çok kim isteyebilir. İşin teknik ekonomik tarafı. Geberttiniz öldürdünüz. Bir sakinleşin ya! 4 maç var ya! Bu konuştuklarımızı da gülerek anarız belki. Daha durun ya hakem düdüğü çalmadı daha. Hani biz bitti demeden bitmezdi. Tam zamanı şimdi arkadaşlar! Lütfen..."

(Fotomaç)