Lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde kalan Terim, şöyle konuştu:

"Ben de istemem, Galatasaray da böyle bir galibiyet istemez"

Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibiyle oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle UEFA'ya yaptıkları başvuru hakkındaki soruyu, "Eğer o dakikadan itibaren oynanacaksa Galatasaray'ın böyle bir itirazı olmaz. Hükmen mağlubiyet gibi mantık dışı bir şey de olmaz. Ne kabahati var Lokomotiv Moskova'nın? Ben de istemem, Galatasaray da böyle bir galibiyet istemez. Oyuncularım da istemez. Eğer bu kural hatası tekrar ettiriyorsa, tekrarı isterim. Gerekirse mağlup olurum ama beraberliği istemem. Galibiyet için oynarım." şeklinde cevaplandırdı.

"Hakeme üzüldüğümü söyledim"

Tecrübeli teknik adam, maçın son bölümünde alan ihlali nedeniyle sarı kart gördüğünü hatırlatarak, "Hakeme üzüldüğümü söyledim. Ben oyuncumu ikaz için bağırıyorum. Ben görmedim, oyuna daldım. Haklıydı kart vermede. Kendisi de 'Niyetinizi biliyorum.' dedi. Yanlışlıkla biraz girdim. Hatta 'Arsa mı bu, satın mı aldık.' şeklinde espri yaptım. Ama kural da bu, vermek gerekiyordu. Yoksa orada herhangi bir söylem yok." değerlendirmesinde bulundu.

Marcao: "1 puan kayıp değil"

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da savunma oyuncusu Marcao, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Alınan puanın kayıp olarak değerlendirilmemesi gerektiğini söyleyen Brezilyalı stoper, "Kolay bir rakibe karşı oynamadık. Topla oynamayı seven bir rakipti. Biz de elimizden geleni yaptık. Tabii ki 3 puan kazanmak isterdik ama geçen seneyi unutmayalım. Bir puanımız olsaydı şampiyon olacaktık. Bu 1 puanı kayıp olarak değerlendirmeyelim. Şimdi milli takım arası var. Sonra önemli bir derbi var. Önce dinlenip sonra o derbiye hazırlanacağız." dedi.

(Ajansspor)