Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim forma adaletini gösterecek. Terim, isme değil oynamayı hak edene forma verecek.
 
Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Sarı-kırmızılıları zorlu fikstür ve final haftaları düşünüldüğünde, sağ bek için iki güçlü aday ortaya çıkmış, Mariano ile Linnes arasında kimin tercih edileceği merak konusu olmuştu. Sezon başında başarılı futboluyla herkesin takdirini kazanan Brezilyalı Mariano, sakatlanmasıyla birlikte yerini Linnes’e teslim etti.İyileşmesinin ardından da ilk 11’e Atiker Konyaspor maçıyla dönen Sambacı, burada sarı kart görüp cezalı duruma düştü. Fenerbahçe derbisinde de Linnes’in iyi bir performans ortaya koyması, Mariano’yu yeniden kulübeye çekmiş oldu.

Norveçli futbolcunun çalışkanlığı, disiplini ve sorumluluğu ön planda tutulurken, Mariano, isim, kalite ve tecrübe olarak Linnes’in çok önünde olmasına rağmen Terim’den formayı alamadı.
 
İkinci planda

Brezilyalıyı gözden düşüren faktörler bir hayli fazla... Mariano’nun, isteksiz olması, antrenman performansının yetersiz kalması, maçlardaki pas hataları ve son olarak Fenerbahçe maçından önce cezalı duruma düşmesi Terim’in bu futbolcuyu ikinci plana itmesine neden oldu. Teknik Direktör Fatih Terim, zorunlu olmadıkça Mariano’yu ilk 11’de oynatmayacak.