Deneyimli hoca, Schalke 04 ile Lokomotiv Moskova kulüplerinin sosyal medya hesapları üzerinde yaşadıkları diyaloglara değindi.

Alman ekibinin İngilizce Twitter hesabı üzerinden ilk olarak "Lokomotiv'in galibiyeti sayesinde üst tura yükseldik" mesajı paylaşılırken, Rus ekibinin İngilizce Twitter hesabından buna "O zaman 11 Aralık'ta ne yapacağınızı biliyorsunuz" şeklinde yanıt verilmişti.

Son hafta birbirleriyle karşılaşacak ve bu maçtan çıkaracakları sonuç Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne kalıp kalmayacağını belirleyecek olan iki takım arasındaki mesajlaşma, Schalke'nin gülen yüz ve el sıkışma görselleri kullanmasıyla son bulmuştu.

"GALİBA ESPRİDİR"

Fatih Terim yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi gibi çok yüksek bir kalibrede oynanan bir oyun içinde bunları espri olarak kabul ediyorum. Schalke'nin sevincinden dolayı böyle bir tweet attığını, Lokomotiv'in de çok güzel bir espri yaptığını düşünüyorum. Gönül isterdi ki biz bir tweet atalım, 'Haydi Lokomotiv' diye. Yenseydik Moskova'da, 8-7 gelirdik buraya. O yüzden 'Haydi Galatasaray' demeye devam ediyoruz" dedi.