Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın hemen her maç sonrasında hakemler ve VAR sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunması Galatasaray camiasında rahatsızlığa neden oldu. Bu durumdan teknik direktör Fatih Terim'in de şikayetçi olduğu ve yöneticilere dert yandığı ifade edildi. Terim'in, "Madem konuşmak serbest biz de konuşalım. Her maç sonrası şikayetimiz varsa dile getirelim. Hakkını aramak başkalarına muhsus değil" dediği öğrenildi.

Galatasaray önceki gün Mostafa Muhamed'ın kırmızı kartının iptali için TFF'ye başvuruda bulunmuştu, Başkan Mustafa Cengiz de TFF Başkanı Özdemir ile görüşmüştü.

KADRODA DEĞİŞİM OLACAK

Galatasaray'da yarınki maçta kadroda önemli değişikler olacak. Ankaragücü maçında, Donk'un performansından memnun olmayan Terim, stoperde tekrar Luyindama-Marcao ikilisine dönmeyi planlıyor.

Savunmanın solunda Saracchi düşünülürken, orta alanda radikal hamleler bekleniyor. Etebo ve Gedson'un yerine Taylan-Belhanda ikilisinin oynayacağı, Arda Turan'ın yerine ise Feghouli ile maça başlanacağı bildirildi.

Kaynak: Sabah