3 puanın önemli olduğunu belirten Terim, "İstemeyi bildiğimizde, almayı da biliyoruz. Hem istedik, hem de almayı bildik. 3-4 gün önce maalesef, özellikle son bölgede başarılı olamadık. Bugün çok önemli işler yaptılar. Daha fazla olabilirdi, evet ama önemli olan kaybetmeden devam etmek. 3 puan aldık, hepsini kutluyorum oyuncularımın" ifadelerini kullandı.

Marcao'nun cezalı olmasıyla ilgili görüşleri sorulan deneyimli hoca, "Galatasaray'ın en iyi yerlerinden birinin eksik olmasını kimse istemez. Luyindama ve Marca, ikili olarak, hem de takımımızın merkez defansı olarak çok önemli iki oyuncusu. 4 günde ikisini kaybettik, yapacak bir şey yok. Sarı kart mıydı, faul müydü, çıkar mıydı, bunları tartışalım ama sonuç itibariyle oynamayacak. Galatasaray'da her oyuncu önemlidir, her oyuncu böyle zamanlarda çıkar, oynar. İsterdik ki onlarla oynayalım ama bunu bahane gösterecek halimiz yok. Kim oynayacak dersek, bakacağız, zamanımız var. Semih'imiz var, Ahmet var, Donk var, gerekirse bir başkası var. Tabii ki üzgünüm, oturmuş alışılagelmiş, hakikaten kalitesi yüksek iki oyuncumuz. Bu kadar güzel giden oyunda, 2-0'ı yeterli görmediğim için değiştirmedim 60 küsürlerde. Defanstan bir oyuncu aldığınızda her şeyi bozabilirsiniz. Henry 3. golü atabilse, Henry, Martin ve Marcao'yu değiştirecektim. İyi oynuyorlardı, bozmak istemedim" dedi.

"50 METREDE O FAULÜ YAPMAYACAK"

Marcao'nun pozisyonda hatalı olduğunu vurgulayan Fatih Terim, "Marcao kaleye 50 metre mesafede, 2-0 öndeyken o faulü yapmayacak. Sarı kart tartışılır ama faul. Sarı kartı tartışırım ama faul var. Oturup karalar bağlamayacağız, belki hiç beklenmeyen biri orada oynayacak" yorumunu yaptı.