Galatasaray, Kadıköy'de üst üste 2. galibiyetini almış oldu. Maç sonrası Fatih Terim çarpıcı sözler sarf etti.

''ORADAN HERKES KABADAYI''

Karşılaşmaların pandemiden dolayı seyircisiz oynanması gerektiğini ve bugün sahaya çıkarken takımın davetlilerden küfür yediğini vurgulayan Fatih Terim, "Bugün burada daha takım sahaya çıkarken küfür yiyor. Hocalara hakaret ediliyor. Seyircisiz oynadığımızı zannediyoruz ama öyle değil. Gerekli yerlere söylememize rağmen hiç öyle bir şey söz konusu değil. Akredite olacak sayı belli, söylüyorum, ben cezalıyken yardımcılarıma yan locayı vermediler. Burada bütün localar dolu. Herkes küfür ediyor. Emniyet de orada, valiliğin de haberi var. Spor Bakanlığına da yazıldı. Biz elimizden geldiğince tespit ettik, yarın sabah avukatlarım elinden geleni yapacaktır. Oradan geçeceksin, ağzına geleni söyleyeceksin. Bu mu seyircilik? Küfürleriyle, sesleriyle, görüntüleriyle hepsi bizde mevcut. Oradan herkes kabadayı" dedi.

MOHAMED YORUMU

Bir buçuk maç oynadı. Dili aynı değil antrenman şekilleri değişik, şehir başka... Kolay değil. Muhteşem şekilde adapte oldu, çok iyi oynadı golü de harikaydı. Çok da iyi bir çocuk, karakteri çok iyi. Bizim önemli bir açığımızı kapatacak. Falcao geldi hoş geldi, bizim için önemli bir oyuncu. Gerekirse bir değil iki forvet oynarız, Gedson'un karantina süreci bittikten sonra takıma katılacak.

TRANSFERLERİMİZ BİZİ MAHCUP ETMEDİ

Fatih Terim: Yeni aldığınız oyuncular, transferlerde sizi mahcup etmiyorsa bu bizi elbette mutlu ediyor. Yüksek rakamlar olmadığı daha da mutluyum. Yeni transferlerimiz şu anda doğru diye düşünüyorum. Yönetimimizle birlikte bu nokta atışları devam edecek. Galibiyet alınması gereken yerde alınmış bir galibiyet. Buradan kendimize moral ve avantaj elde ettik. Artık büyük takım küçük takım kalmamıştır. Herkes birbirini yenebilir. Ligimiz böyle bir lig haline geldi. Süper Lig artık her maçın önden kestirilemediği bir lig.

(Sabah)