Tecrübeli çalıştırıcının Luyindama, Nelsson ve Marcao'yu aynı anda sahaya koyabileceği belirtildi. Delici koşuları sebebiyle Ömer Bayram'ın da orta sahada oynayabileceği ifade edildi.

Terim'in 3-5-2 sistemiyle sürpriz bir çıkış yapabileceği kaydedildi. 

MAÇ ÖNCESİ  NE DEDİ?

Eleştiriler kulağıma geliyor. Eleştiriler olacaktır. Bundan hiçbir zaman da gocunmadık. Yeter ki dozunda, edeplice, ahlaklıca olduğu sürece. O zaman anlamaya çalışıyorum. Bu eleştirilerle ilgili bir sıkıntım yok çünkü eğer bir yerdeyseniz, başarırsanız, muhakkak ki eleştiriler oluyor. Hatta yalnız olursunuz bazen.

Eskiden de öyle olurdu. Böyle kötü giderken şampiyon olurduk. Eskiden de bu yaptıklarından, yazdıklarından, haksız davranışlarından özür dileyen görmedim. Çok bir beklentim yok o taraftan ama onları anlamaya çalışıyorum. Eleştiri olması doğaldır. Galatasaray'dır bu. İyi gitmiyorken eleştiri olacaktır. Kaybettiğimiz maçlara da iyi bakalım. 2-0'dan kaybetmişiz, penaltıyı atamamışız, 10 tane pozisyona girip kaybetmemişiz, kaybettirenler, sebep olanlar, hepsi de var. Buna rağmen eleştirileceğiz. Anlamaya çalışıyorum. Bazılarını anlayabiliyorum. Bir gün gelirse ben de isim veririm, soyadla. Ben de isim veririm şu şu diye. Daha rahat adres bulur herkes.

(Sporx)