Terim'in sözleri şöyle:

ŞU YANGINDAN KURTULALIM

Şu yangın belasından inşallah bir an evvel kurtuluruz. Ben çok iyi bir yeşilciyim. İnsanın canı, ciğeri yanıyor. Ailemle konuşuyorum, oradan o dumanları görmek acı verici. Kimsenin tadı yok. Umarım artık biter ve bir daha da yaşamayız. Allah yardımcımız olsun.

OĞULCAN İŞİ TAM BİR KOMEDİ

Oğulcan Çağlayan için kulübümüz gerekli görüşmeleri yapıyor. Başkan yardımcımız Rezan Epözdemir'i izledim. kararın detayları hakkında doyurucu bilgiler verdi. İşin teknik tarafında kalmak istiyorum. UEFA lisans veriyor, TFF lisans vermiyor. Avrupa kupasında oynadı. Böyle bir komik durum. Biz bu konuyu Tahir Kıran başkanla çözeriz ama mantığa uymuyor. Sezon başı beyaz sayfada ve kendi alanımda kalmak istiyorum.

BERKAN VE TAYLAN OYNAYACAK

Taylan Antalyalı'nın eski fiziğine döndüğünü gördük. Kendisi özel çalışıyordu, bir haftadır da antrenmandaydı. St. Johnstone maçında oynayacak. Son 7 günde 4 maç oynayacağız. Bu tablo oldukça ağır. Üç deplasman üst üste oynayacağız. Her oyuncuya ihtiyacım var.

CICALDAU'NUN ELEMELERDE OYNAMAMASI

Cicaldau'yla uzun vadeli bir anlaşma yaptığımız için, burada oynayıp oynayamayacağı bir Avrupa eleme maçını açıkçası çok önemsemedik. Gruplarda da oynayacak. İnşallah gruplara kalmak en büyük niyetimiz. Cicaldau umarım o kadar güzel işler yapar ki, oynayamadığı bu iki maçı düşünmeyiz.

ST. JOHNSTONE'A SAYGIMIZ VAR

Evet rakibimiz liginde bir maç yaptı. Analiz ekibimiz detaylı incelemelerini aktardı. Biz bütün ciddiyetimizle iki maça çıkıp bu turu geçip guruplara kalmak istiyoruz. Kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum. Oyuncularımıza verebileceğimiz tüm bilgileri verdik. Her rakibimize saygı duyuyoruz, İskoç ekipleri de bu tarihlerde endişeli günler yaratmıştır Türk takımlarına. Açıkçası ona denk gelmek istemiyoruz.

(Sporx)