Terim'in açıklamaları şöyle:

Geldiğimiz günden bu yana bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Mükemmel bir sahada antrenman yapıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor. Göztepe ve Buca maçlarını çok şükür iyi atlattık. Daha önce yapılan plana uydum ve tam takım 7'sinde toplandık. 2-2-1 antrenman düzeyinde devam ediyoruz. Oyuncuların bazı alışkınlaklarını değiştirmek için efor sarf ediyoruz. Bir yandan fizik kalitelerini bir yere getirirken mental olarak da halletmeye çalışıyoruz. Zamanımız kısa ve yapacak işimiz çok. Çok şükür hiçbir sıkıntı yok.

Fernando'nun sakatlığı vardı. Bugün kendisiyle konuştum o da haftaya katılacağını söyledi. Fernando da içeride fitness ağırlıklı çalışıyor. Tarık ve Emrah'ın oynamalarını istedikleri için öyle bir karar aldım. De Jong'un da kendi yoluna gitmesinde sakınca görmedim. Bir iki oyuncumuza da böyle teklifler yapabilirim. Mukaveleyi açıkçası oyuncu uzatır

''Sadece iki maça çıktım''

Bu işler zorluk olmadan olmaz. Benim için avantaj olan mekanı bilmek. Türk futbolunun içerisindeyim zaten. Dışarıda ve içeride olmak arasında çok büyük fark var. İçeride yaşarsınız ve kendi kafanıza göre notlar belirlersiniz. Dışarıdan mesela çok farklı görünüyor. Çok iyi bir takımız ama aldığımız sonuçlar bununla doğru orantılı değil. Ali Sami Yen'de iyiyiz ama deplasmanda kayıplar var. Sadece 'İyiyiz' demekle olmuyor. Ben sadece iki maça çıktım. Çok fazla bir şey yapmadım.

''Hagi ile konuştum''

Hagi ile konuştum. "Oynayalım mı dedim, oynayalım" dedi. Beraber yürüdüğümüz insanların toplanma adresi olarak Galatasaray'ı gösterdik. Bir hazırlık maçı daha oynayabiliriz. İstanbul'a dönmeyeceğiz ve buradan İzmir'e gideceğiz. Belki maç günü de gidebiliriz.

''Asamoah transferi çok zor'' 

Artık arası ve deresi kalmadı. Her zaman oyuncuya ihtiyacınız olabilir ya da oyuncu verebilirsiniz. Ben genel olarak alanı az tercih ediyorum. Ben zaten kendi ağzımdan sol bekimiz yok dedim. Gecikiyor ama en iyisi için uğraşıyoruz. Asamoah benden önce gelişti ama olma ihtimali zayıf gibi gözüküyor. Alternatifler bakıyoruz. Sistemimize ve ekonomimize de uygun; fark da yaratacak isim istiyoruz. Arkadaşlarımız ile ben burada kurduğumuz kamp içerisinde şu anda dünyanın her tarafını tarıyoruz ve en kısa zamanda getirmek istiyoruz. Devre arası çok fazla transfer zaten doğru durmuyor açıkçası. Zaten iyi giderken kendi futbolcusunu niye versin?