Başkan Dursun Özbek ve transfer komitesi ile görüşen Terim, gündemdeki yerli kaleci transferini ise forvet takviyesinin arkasına attı.

Tecrübeli teknik adam, Antalya kampında Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok'u gördükten sonra, ikinci forvet ihtiyacının daha öncelikli olduğuna karar vererek yönetime bu yönde bir rapor sundu.

Terim'in bu isteğinin nedeni Bafetimbi Gomis ya da Eren Derdiyok'un form durumu değil... Tecrübeli teknik adam, santrfor talebini Galatasaray yönetimine şu şekilde aktardı: "Gomis ve Eren kaliteli, verim alabileceğimiz santrforlar. Ancakikisi de aynı tip. Santrfor bölgesinde özellikleri, stilleri aynı. Galatasaray'ın bir de hareketli forvete ihtiyacı var. Son vuruşları güçlü, rahat adam geçebilecek, hızlı bir hücum oyuncusu ofansif anlamda bize güç katar."

Bu rapor sonrası yönetim harekete geçti. Esasen, Trabzonspor'un da ilgilendiği Loic Remy, geçtiğimiz hafta menajerler tarafından Galatasaray'a sunulmuştu. Sarı kırmızılı yönetim de gelen bu talep üzerine, Galatasaray'a gelmeye hazır olan oyuncunun ismini teknik heyete sundu.

Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Las Palmas'ta forma giyen ve 13 maçta 6 gol atan Loic Remy'den daha hızlı bir santrfor istediğini belirtip, Fransız oyuncunun transferini onaylamadı. Yönetim de Terim'in istediği özelliklerde forvet oyuncusu için çalışmalarına hız verdi.

Hürriyet