Yıldız forveti eski haline geri döndürmek için çabalayan İmparator, yıldız golcüyle yapacağı bire bir görüşmede son uyarıyı yapacak.

Akhisar Belediyespor karşısında oynadığı futbolla ve kaçırdığı penaltıyla taraftarın tepkisini çeken Gomis'e maç sonunda basına verdiği röportajda "Ligde her zaman attığın köşeye atarsan kaçar" diyen Fatih Terim'de sitem etmişti.

Tecrübeli teknik adam, Süper Kupa finali sonrası değişim sinyalleri verirken Gomis'le yapacağı özel görüşmenin ardından antrenmanlardaki performansını da mercek altına alacak.

Fransız yıldızın performansını eski seviyesine çıkarması için onunla özel olarak ilgilenecek olan Terim, Gomis'e bir anlamda "Gözüm üzerinde" mesajı verecek.

Şimdilik Ankaragücü maçında Gomis'i yedek oturtmayı düşündüğü öğrenilen Terim, uyarısına rağmen yıldız oyuncunun isteksiz ve formsuz halinin sürmesi durumunda da yedek oturtmaya devam edecek.

Gomis'i ilerleyen günlerdeki kaderi, onu kaybetmek istemeyen Terim'in yaptığı uyarı sonrası idmanlarda sergileyeceği performansla tam anlamıyla netleşecek. (Hürriyet)