Deneyimli çalıştırıcı, ara transfer döneminin daha verimli şekilde değerlendirilmesini istiyor.

Ara transfer dönemi için mesaj geldi

Yaz transfer dönemi bitti fakat Galatasaray’da çalışmalar bitmedi. Teknik direktör Fatih Terim, istediği forvet takviyelerinin yapılmaması üzerine ciddi bir kadro sıkıntısıyla karşılaştı. Yönetimle bir toplantı yapan tecrübeli hocanın, ara transfer döneminin çok daha verimli değerlendirilmesini isteyerek, “Bu kez geç kalmayalım. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek, kadromuza mutlaka 1 santrfor 1 de stoper katmamız lazım. Hatta düşünmediğimiz isimleri gönderebilirsek, bu sayı daha da artabilir” ifadelerini kullandı.

Gözler kontratı bitenlerde olacak

Yönetim de Terim’in bu mesajını aldı ve kolları sıvadı. Sarı- Kırmızılılar yeni bir liste oluşturmayı planlıyor. Bu listede sezon sonunda mukavelesi bitecek olan yıldızlar da var. Kulüpleriyle yeni mukavele imzalamayı düşünmeyen futbolcuların bonservis değerleri düşeceği için, yönetim bu fırsatı göz önünde bulunduracak. Ayrıca yaz boyu peşinden gidilen ancak bir türlü transferi bitirilemeyen futbolcular için de görüşmeler yapılacak.

Modeste için hazır kıta bekleniyor

Aslan’ın vazgeçemediği aşkı Modeste için bambaşka bir boyuta gelinmiş durumda. Sarı- Kırmızılılar, “Sözleşmemi fesh ettim” diyen Fransız forvet konusunda ikinci ibrazı bekliyor. Yani Çin kulübü Quanjian’ın da fesih kontratını kabul etmesini.

(Fanatik)