Dursun Özbek açıkladı: "70 milyon Euro bekliyoruz" Dursun Özbek açıkladı: "70 milyon Euro bekliyoruz"

Develioğlu, göreve gelmesi durumunda Terim ile çalışmak istiyor.

Galatasaray'daki seçim sürecini iptal ettiren ve yeni yapılacak kongrede başkanlığa aday olacağını açıklayan Fırat Develioğlu'nun kulüpten ihraç edilmesi için Divan Kurulu'na başvuru yapıldı. Develioğlu’ndan ise sürpriz bir hamle geldi.

Fatih Terim’e mesaj gönderdi. Burak Elmas’la başladığı ancak sırtından vurularak yarı yolda bırakıldığı projesini tamamlamak için kendisini göreve davet etti.

Çok güçlü bir liste kurduğunu, 20 Mayıs’ta listesini Yüksek Divan Kurulu’na sunduğunda herkesin hayretler içinde kalacağını iddia etti. Mali olarak da çok güçlü isimlerle beraber yola çıkacağını, kendisiyle beraber yürümesi durumunda Elmas döneminde olduğu gibi paranın asla sorun olmayacağını iletti.

Terim, Develioğlu ile birebir görüşmedi. Teklifi camianın yakından tanıdığı bir isim getirdi. O ismin Develioğlu adına kendisiyle görüşmesi bile başlı başına Terim’i çok şaşırttı. Tecrübeli teknik adam olumlu ya da olumsuz bir cevap vermedi.

"MEVCUT ADAYLAR FELAKET"

Fırat Develioğlu başkanlığa aday olduğunu açıklarken, Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ü hedef alarak, "Mevcut iki adayla felakete doğru sürüklendiğimizi gördüm. 6-7 ay sonra oturduğum yerden 'Bakın ben haklı çıktım' demek yerine aksiyon alarak 'Elimde bu kadar imkan varken Galatasaray için ne yapabilirim' diye düşündüm. Bu sebeple üçüncü - dördüncü- beşinci adayların da çıkabilmesi için uygun bir ortamın oluşması gerektiği kanaatine vardım" ifadelerini kullanmıştı.

(Fotomaç)