Fatih Terim'in Hull City ile anlaştı iddiası gündemde. Galatasaray'da uzun süredir koltuğu sallantıda olan ve alınan kötü sonuçlarla birlikte taraftarın da eleştiri oklarının hedefi olan ünlü teknik adam bugün Başkan Burak Elmas ile yapılan toplantı sonrası Galatasaray'dan ayrıldı.

Terim’in dördüncü dönemi sona erdi

Deneyimli hocanın Galatasaray'ın başında geçirdiği 4'üncü dönemde bu karar sonrası nihayete erdi. Sezon başında camiadan 3 yıl isteyerek yeni bir proje ve yapılanma başlangıcı yapan Fatih Terim, Florya'dan eşyalarını toplamaya başladı.

Terim İngiltere yolcusu

Galatasaray ile yollarının ayrılması ile birlikte Fatih Terim'in yeni takımı da merak konusu oldu. Ünlü teknik adamın bir süredir İngiltere, Portekiz ve Fransa liglerinden takımlarla dirsek temasında olduğu basında çıkan haberlerden takip ediliyordu.

Rui Costa Terim’i istiyordu

Fatih Terim'in Milan'dan eski öğrencisi Rui Costa, Portekiz ligi takımlarından Benfica'nın başkanı olmasından sonra teknik direktör olarak Terim'i istediği iddia edilmişti.

Fransa Devi Lyon da talipler arasında

Geçtiğimiz yıl Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'ın bir menajerlik şirketiyle görüşerek Terim'i istediği öne sürülmüş; ünlü teknik adamdan konuyla ilgili bir açıklama gelmemişti.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City Terim'i istiyor

Ünlü TÜrk televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile Fatih Terim flörtü devam ediyor. Ilıcalı ile ilişkisi de iyi olduğu bilinen teknik direktör Fatih Terim'in önümüzdeki günlerde İngiltere yolcusu olabilir.

(Ajansspor / Akit)