Saffet Sancaklı:

"Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş gibi isimlerin Türk futbolu adına federasyonlarda yönetici kademelerine gelmeleri gerektiğini düşünüyorum. TFF Başkanlığı da yakışabilir."  dedi.

YILMAZ VURAL: TERİM'E SABIR GEREKLİYDİ

Serdar Ali Çelikler: "Biraz Erden Timur'u örnek alın ya..." Serdar Ali Çelikler: "Biraz Erden Timur'u örnek alın ya..."

Burak Elmas ve idarecilerinin Fatih Terim'le yollarını ayırmasını hata olarak değerlendiren Yılmaz Vural, "Fatih Terim, Allah ömür versin ölene kadar Galatasaray’ın hocası kalabilir. Kim böyle bir başarıya sahip? Geçen sene Fatih hocaya nasıl bir imkan sundunuz ki ondan ne beklediniz? Gençleşti takım, ekonomiye göre takım kuruldu. Fatih hoca da bunu sürekli telaffuz etti başından beri. Beklenen başarıyı getiremeyebiliriz, bize bir zaman lazım bu çocuklarla diye söyledi" diye konuştu.

Fatih Terim'in ayrılık sürecini Sergen Yalçın'ın Beşiktaş 'a vedasıyla benzeten Yılmaz Vural, "İşler ters gidince taraftardan bir bağırtı geldi mi? Gelmedi. Orada bilemiyorum ne oldu. Sergen Yalçın gittikten sonra yine Sergen Yalçın diye bağırdılar. Camiaların benimsediği antrenörlere böyle sabırsız davranmanın anlamı yok. Bırak bir süre de başarısız olsun. Hep sen mi şampiyon olacaksın?" şeklinde konuştu.

(Milliyet)