Sarı-Kırmızılılar’da Fatih Terim’in yeniden Florya’ya gelişi, birçok oyuncuda olumlu değişimlere yol açtı. Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre sezon başından bu yana eski hocaları Igor Tudor’un kendilerine fazla süre vermemesinden şikayet eden yerliler, İmparator’la birlikte adeta yeniden hayat buldu.

Terim’in imza atmasının ardından daha çok süre almak umuduyla işlerine dört elle sarılan Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş gibi isimlerin, tatilde olmalarına rağmen spor salonlarından çıkmadıkları, ekstra çalışmalar yaptıkları öğrenildi. 7 Ocak’ta başlayacak Antalya kampında aslarla kıyasıya forma rekabetine girişecek olan bu futbolcular, Terim’in gözüne girip 11’de yer bulmaya çalışacaklar.

ORTAYA KİM GEÇECEK?
Asgari bir ay sahalardan uzak kalacak olan Fernando’nun yokluğunda Terim’in bu bölge için alternatifleri Selçuk İnan, Donk ve affedilen Nigel de Jong... Çift forvete geçebileceği konuşulan tecrübeli hoca, bu durumda Eren Derdiyok’a da daha fazla şans tanıyacak. Yasin’in son Göztepe, Sinan Gümüş’ün de kupadaki Buca maçındaki performansından memnun kalan Terim, bu iki oyuncuyu da rotasyonda kullanmayı planlıyor.

Habertürk