Kebapçı Selahattin'le yaşadığı kavga ve Kadıköy'de alınan şampiyonluk kupası...

Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı Galatasaray ve 4 kulüp Mahmut Özgener'e sıcak bakmadı

69 yaşındaki teknik adam, Selahattin Aydoğdu ile Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da çok konuşulacak bir kavga yaşamıştı.

Terim'den yıllar sonra itiraf geldi:

"BEN BUYUM KARDEŞİM"

"Ben de herkes gibi haksızlığa gelemiyorum. Ben normal insanlara göre bir tık daha fazla sinirleniyorum. Fakat insanoğlunun da bir naturası var, yani bir yaradılış biçimi var. Ben buyum kardeşim ve bunu hiçbir zaman da inkar etmedim. E bazen ne yapılması gerekiyorsa ona başvururuz. Benim yetiştiğim, doğum büyüdüğüm yerden aldığım terbiyeyle, geldiğim yerle nasıl davranılacaksa öyle davranıyorum. Yani sonuç olarak herkes sonunda bir tercih yapmak zorunda kalır.

"Tabii tercih yaptığınız zaman bedel ödeyeceksiniz. Hayat tercihlerden ibarettir. Spontane gelişebilir. Hayatın doğası bu. Ben de bir insanım. Kaç yaşına gelirsem geleyim hata yapacağım. Hata yaptığım zaman daha da olgunlaşacağım. Netice olarak son söyleyeceğimi ilk söylemeye alışmış kişiyim ben. Herşeyin sonuçlarına da katlanırım. Hiç kimsenin malına, mülküne, osuna, busuna hiçbir... Ne kötü gözle bakarım, ne kimse için kötülük dilerim. Fakat kimseye de dostluğumdan başkasını tavsiye etmem, mümkün olduğunca."

KADIKÖY AÇIKLAMASI: "GALATASARAY'IN HAKKINI YEDİRMEM"

Başarılı hoca, 2011-2012 sezonunda Kadıköy'de kaldırılan kupa hakkında da konuştu.

"Perşembe günü TFF'den bir karar alındı, kim şampiyon olursa kupa orada verilecek dendi. Sekiz dakikada podyum kurulacak, hakemler de çıkacak, futbolcular ve teknik ekip madalyalarını alacak, ikinci takım gidecek buradan, şampiyon olan takım çıkacak buradan diye onlar geldiler bize her şeyi anlattılar. Yani hiç biz kurallar dışında hareket etmedik. Bize ne konuşulduysa onu yaptık. Elimden ne gelirse haksızlık yapılmasın diye çabalarım, çalışırım, müsaade etmem. Bile bile hele hiç mümkün değil. Kimsenin hakkını gasp etmem, kimsenin hakkını da yememeye çalışırım. Ama Galatasaray'ın da hakkını kimseye yedirmem."