Konyaspor karşısında oynanan futbol Fatih Terim’i çılgına çevirdi Bu sabah yapılan idman öncesinde tüm oyuncuları Florya’da topladı. Oldukça sert bir konuşma yaptı. Adeta fırtına gibi esti. Hiç olmadığı kadar sert bir konuşma yaptı. Kimsenin gözünün yaşına bakmama sözü verdi. 2.5 saat boyunca adeta futbolcularını fırçaladı.

“Bu dakikadan sonra yola bizimle olmak isteyen, şampiyon olmak isteyen, Galatasaray’ın büyüklüğünü anlayan oyuncularla devam edeceğiz” diyen Terim’in tepkilerinin hedefindeki oyuncuların Diagne, Saracchi, Luyindama, Belhanda ve Emre Akbaba olduğu öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın Gençlerbirliği maçında ciddi bir rotasyona gitmeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında. Luyindama, Saracchi ve Akbaba’nın ilk 11’de olmayacağı belirtildi.

Terim’in ayrıca idman bitiminde Abdurrahim Albayrak ve Başkan Mustafa Cengiz’le de bir görüşme yaptığı ve takımdan ayrılmasını istediği oyuncularla ilgili operasyonun bir an önce tamamlanmasını istedi. Transferlerin bir an önce gelmesini talep etti.

(Fotomaç)