Cezay’den Le Buteur gazetesi, “Bordeaux’nun düşürüldüğünün açıklanmasından sonra, birkaç yabancı kulüp bir sonraki transferleri için Yacine Adli adına devreye girdi. Geçen sezon takımın en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Adli, bir çıkış yolu bulmak için iyi şanslarından faydalanabilir. Fatih Terim'in Galatasaray'ı, 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun profiliyle ilgileniyor. İki taraf arasında müzakereler şimdiden başladı.” dedi.

FootMercato'nun haberine göre, 67 yaşındaki taktisyenin Adli’ye ilgisi yeni değil. Terim, PSG’de geçirdiği süre boyunca da genç Cezayirli’yi gözlemliyordu.

WebGirondines ise “Kulübün yeni yönetimi, Adli'nin gelişimine devam etmesine izin vermek için motive edici bir proje sunmak zorunda kalacak. Yoksa talip sıkıntısı olmayacak. Nitekim Galatasaray'ın yanı sıra Lille’in de ilgisi var.” haberini yaptı.

TERİM ADLI’Yİ ARADI PLANLARINDAN BAHSETTİ

Fransız Onze Mondial’e göre, Bordeaux’nun orta saha oyuncusu ve uluslararası umudu Yacine Adli, Galatasaray'ın ilgisini çekiyor. Antrenör Fatih Terim, Paris Saint-Germain'deki antrenmanlarından beri genç Fransız'ı takip ediyor. Fransızlara göre değeri şimdi 10 milyon Euro olarak tahmin ediliyor.

(Fotomaç)