İsviçre kampı öncesinde Rusya’ya çıkarma yapan ve bazı maçları izleyen Fatih Terim’in ayrıca pek çok önemli menajer, yöneticilik yapan eski futbolcu ve teknik adamla görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.

Fatih Terim, Angel Romero’yu istedi

Tecrübeli teknik adam İtalyan menajer Marco Busiello’nun yanı sıra Brezilyalı Bertolucci, Misorelli kardeşler, Manchester City sportif direktörü Begristian ve Guardiola’nın yardımcısı Arteta ile Corinthians Başkanı de Andrade ve eski futbolcular Alex, Dida, Sampaio, Juninho ile bir dizi görüşme yaptığı bildirildi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in Rusya’da görüştüğü isimler arasında yer alan Corinthians Başkanı de Andrade’ye Angel Romero’yu çok beğendiğini söylediği öğrenildi. Brezilya ekibinin başkanının da Paraguaylı sağ kanat oyuncusundan kendilerinin de çok büyük beklentileri olduğunu anlattı. 2013’te transfer ederken 1-2 sezon içinde büyük paralara satmayı planladığını ama hayal kırıklığı yaşadığını itiraf etti.

Terim’in Romero’yu takımında görmek isteyeceğini ama UEFA ile başlarının dertte olduğunu söylerken, de Andrade’ye, ''ama size kiralarım. Onu Şampiyonlar Ligi’nde parlatırsınız. Sonra da satarım derseniz. Romero’yu alırım'' diye espri de yaptığı da gelen bilgiler arasında. Terim’in bu sözlerinin ardından Romero’nun kiralanması için yönetimden bir talebinin olup olmayacağının ise ilerleyen günlerde netleşeceği öğrenildi.

Kaynak: Fotospor