Hafta sonu oynanacak Akhisar mücadelesinde takımın başında Fatih Terim'in olması bekleniyor. Ayrıca Egün Penbe de teknik ekipte yer alabilir.

Galatasaray için önce Tuchel iddiası

İddiayı gündeme taşıyan Ergün Penbe ilk olarak, "Sevgili Başkanım Dursun Özbek, lütfen sesimize kulak ver Fatih Terim'i göreve getir. Galatasaray yönetimi Tuchel ile görüştü. Çok sağlam bir bilgi, Cenk Ergün de yalanlamayacaktır" ifadesini kullanırken, daha sonra sarı kırmızılıların Fatih Terim ile anlaştığını söyledi.

Galatasaray Fatih Terim ile söz kesti

Galatasaray'ın Fatih Terim ile anlaştığı bilgisini paylaşan Ergün Penbe, "Büyük ihtimalleFatih Terim, özlediği yuvasına geri dönecek. Yarın açıklama gelebilir. Bir aksilik olmazsa, bir sonraki maçta takımın başında olacak" dedi.

Dursun Özbek'e Fatih Terim baskısı

Penbe daha sonra, "Fatih Terim geldiği zaman Florya'da birkaç kıyım yapacaktır muhtemelen. Bunu bilen ve istemeyen kişiler de, Fatih Terim'in gelmesini istemiyor ve Fatih Terim'in gelmemesi için Dursun Özbek'e baskı yapıyor" ifadesini kullandı.

Galatasaray'la 6 lig şampiyonluğu yaşadı!

Daha önce üç farklı dönemde (1996-2000, 2002-2004 ve 2011-2013) Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim, sarı kırmızılı ekiple 6 kez lig şampiyonluğu sevinci yaşamıştı. Son olarak 2013-14 sezonunda görev alan deneyimli teknik adam, dönemin kulüp başkanı Ünal Aysal'la fikir ayrılığına düşmüş ve görevden alınmıştı.