Fatih Terim'in maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Karşılaşma öncesi benim için önemli olanın vazgeçmemek olduğunu söylemiştim. Bugün oyuncularımın ayaklarına ve ellerine sağlık. Çok iyi oynadık. Kazanmamız lazımdı ama yine de saygı duyuyorum. Bu kadar eksiğe rağmen bu mücadele, bu oyun mutlu etti. Galatasaray'a yakışan bir futboldu. Biz eksikleri sebep göstermedik. Bazı şeylerin altına sığınmadık. Bazen olmuyor. Nasıl olmadığı da zaten açık. Emin Bayram'a da sevindim. Doğru zamanda koymak önemliydi. Geçen maç koymamıştım. Emin Bayram Türkiye'de en çok hava topu alan oyunculardan biri olabilir. 

" Galatasaray her haliyle iyi top oynamaya devam edecek"

Açıkçası yenip 5 puan farkla ilgili çok şey söylemek isterdim ama olmadı. 21 şut atmışız, 36 orta yapmışız. Santrforumuz olmadığı için böyle bir oyunla karşılaşacağımızı biliyorduk. Set çalışmıştık.Yapacak bir şey yok. Devam edeceğiz. Galatasaray her haliyle iyi top oynamaya devam edecek. Lemina 'Ben oynamaya devam ederim' dedi ama sakatlığı da vardı. Yarın bakılacak durumuna ama çok iyi durmuyor. Falcao oynar mı? Bilmiyorum.

"Bu mücadelenin saygı görmesi gerekir"

Yine de kim oynarsa oynasın, biz bu futbolu pandemi öncesi de oynuyorduk. Olağanüstü bir Galatasaray vardı. Pandemide biz oyuncularımızı sakatlığa kurban verdik, birçok takımın ise sakat oyuncusu geri döndü. Kartlarla cezalılar oldu. Olmayan kararlar oldu! Buna rağmen, bu kadar moral bozukluğuna rağmen bu şekilde mücadele edilmesinin saygı görmesi gerekir. İnşallah böyle oynamaya devam ederiz. Yunus Akgün'ü de sokacaktım ama oyunun momentumu bizim lehimizeydi. Ömer Bayram da çok yorulmuştu. Üzgünüm. Galaytasaray seyircisi için de üzgünüm.

Fanatik