Yükseldikçe düşmanlarının arttığını ve bunun da ülkemize özel bir durum olduğuna vurgu yapan deneyimli teknik adam, "Hayâl kırıklığı yaşıyorum, sınanıyoruz, sınandığımız kesin. Girilebilecek her türlü pozisyona girmişiz. 10'a yakın pozisyonumuz var. Öne geçebilirdik ama olmadı. Dediğim gibi, sabredeceğiz ve çok çalışacağız. Yapacak başka şeyimiz yok" dedi.

Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen değerlendirmelerde bulundu.

BİR SORU - BİR CEVAP

Levent TÜZEMEN

- Fatih Terim'in Göztepe maçından sonra "Hepimiz bu bedeli ödeyeceğiz. Kendimi de dahil ediyorum" sözünü yorumlar mısınız?

"GECELERİ UYUYAMIYOR"

"Fatih Terim'i uzun yıllardır tanırım. Galatasaray'a zarar verecek en ufak harekette bulunmaz. Ligdeki başarısız ortamdan büyük üzüntü duyduğunu biliyorum. Hatta geceleri uyuyamadığını duyuyorum. Fatih hocanın sözlerinden sadece "Hepimiz bu bedeli ödeyeceğiz" söylemini alıp istifa edecek tahmininde bulunanları iyi niyetli kabul etmiyorum. G.Saray'ın son iki yılın şampiyonu olduğunu bilen rakipleri Terim'in bir an önce istifa etmesi için gündem yaratmaya çalışıyor"

"DAHA HIRSLI GÖRECEĞİZ"

"Eğer Terim, G.Saray'a yararlı olamayacağını düşünürse arkasına bakmadan ceketini alıp Florya'dan çıkar. Ancak dile getirmek istediği şu sözleri hatırlatırım, bakın ne diyor: "Sabır sabır. Yeniden ayağa kalkmak için çok çalışmak ve birlikteliğimizi sürdürmemiz gerekiyor." Ligin ikinci yarısında daha hırslı bir Terim izleyeceğimize inanıyorum"

Sporx