Fatih Terim, 2011-2012 sezonunda 20 yaşındaki Semih ve Emre'yi oynattığı gibi bir değişime hazırlanıyor. Genç stoper Ozan Kabak'ı 11'e almayı düşünen Terim, Donk'u da stopere çekme fikri üzerinde duruyor.

Tarih 7 Aralık 2011... Ligde 14. hafta... Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, kimsenin beklemediği sürpriz bir 11'le sahaya çıkıyor. O gün 20 yaşında olan iki altyapı oyuncusu; Semih Kaya ve Emre Çolak derbiye 11'de başlıyor. Ayrıca Elmander - Baros ikilisini birlikte oynatmama inadı da kırılan Fatih hoca, iki golcüyü beraber sahaya sürüyor. Maçı müthiş bir futbol ve 3-1'lik skorla kazanan Galatasaray'da böylece hem sistem hem de kadro yapısı değişmiş oluyor ve Aslan aynı düzenle şampiyonluğa ulaşırken, Şampiyonlar Ligi'nde de başarısını sürdürmüş oluyor.

Maicon ve Ahmet kesik yedi

Peki deneyimli teknik adam benzer bir operasyonu yine yapar mı? Fatih Hoca'nın genç defans oyuncusu Ozan Kabak'ı Donk ile birlikte oynatmayı düşündüğü iddia ediliyor. Serdar Aziz'in de 11'e dönme ihtimali var. Maicon ile Ahmet Çalık'ın ise kalan bölümde forma şansı bulması azalıyor...