Süper Lig'de büyük bir çekişmeye sahne olan 2017-18 sezonunun şampiyonu bugün Bornova Stadı'nda oynanacak Göztepe- Galatasaray maçıyla belirlenecek. Saatler 19.00'u gösterdiğinde Türkiye'de hayat duracak ve tüm futbolseverlerin gözü kulağı İzmir'de olacak. 1 puan alması halinde bile 21. şampiyonluğunu resmen ilan edecek olan Galatasaray, zafere ulaşıp taraftarını mutlu etmeyi hedefliyor. Galatasaray, beraberliğin yetmesine rağmen Göztepe deplasmanında planlarınıgalibiyet için yaptı. Oyun sisteminde ve ideal 11'inde bu final maçına özel değişikliğe gitmeyecek olan teknik direktör Fatih Terim, takımına ciddiyet uyarısında bulundu. "Artık son 90 dakikamız. Galatasaray gibi oynarsak kazanır, şampiyon oluruz.Çıkın ve son sözünüzü söyleyin'' diyen Terim, sarı-kırmızılı taraftarların hazırladığı, dünyanın her yerinden çekilen destek mesajlarını içeren 'Konsantrasyon' videosunu kampta futbolcularına izletti ve öğrencilerini şampiyonluğa kilitledi.

KUPA KOLEKSİYONCUSU
Galatasaray'a tarihindeki en büyük başarıları yaşatan isim olan teknik direktör Fatih Terim, kupa koleksiyonuna bir yenisini daha eklemeye çok yakın… Tecrübeli çalıştırıcı, bugün İzmir'de mutlu sona ulaşırsa, sarı-kırmızılı takımın hocası olarak 7. şampiyonluğunu görecek ve 17. kupasını havaya kaldıracak. Ayrıca Süper Lig'de en fazla şampiyonluk gören teknik direktör unvanına sahip olan Terim, bu sezon da hedefe ulaşarak rekorunu bir adım daha yukarı taşımaya çalışacak.

TİŞÖRTLER SATIŞA HAZIR
Galatasaray camiası taraftarından yöneticisine, futbolcusundan teknik heyetine kadar 21. şampiyonluğun havasına girdi. Kulüpte hazırlıklar tamamlandı. İşte detaylar:
 GS Store'da 21. şampiyonluğa özel 4 tişört hazırlandı ve raflarda yerini alması için Göztepe maçının bitiş düdüğü bekleniyor. Bu tişörtlerden birinde 21 rakamı, birinde Fatih Terim ve oyuncularının kolaj fotoğrafı yer alıyor.
 GS TV ve sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesi ile sosyal medya hesaplarında yayınlanmak üzere şampiyonluk öyküleri hazırlandı.
 4. yıldızın kazanıldığı sezonda Florya'dan üstü açık otobüsle Türk Telekom Stadı'nda kupa kaldırmaya gelen G.Saray yine aynı kutlama programını izleyecek.
 Yönetim Göztepe maçını izlemeleri için taraftarına Vadi İstanbul'da bulunan 15 bin kişilik konser alanını ayarladı.