Pazar akşamı Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray'da yönetim, ezeli rakibini şampiyonluk yarışının dışında atmak istiyor. Bu yüzden 20 yıldır yenemediği rakibini Kadıköy’de devirmenin hesaplarını yapıyor. Galatasaray'da yönetim derbi için özel prim hazırladı. Rakamın henüz belli olmadığı, teknik direktör Fatih Terim’in maçtan önceki gece galibiyet primini oyunculara açıklayacağı öğrenildi.

PİRİMİN MİKTARI ÇILGINCA OLACAK

Teknik direktör Fatih Terim, hem Başkan Mustafa Cengiz'le hem de Abdürrahim Albayrak'la özel olarak konuşup pirim miktarını çok yüksek tutacağı bildiriliyor. Başarılı teknik adamın, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmenin değerinin paha biçilemeyeceğini, hem psikolojik olarak büyük bir rahatlama yaşayacaklarını hem de en büyük rakiplerini şampiyonluk yarışından dışarı atacaklarını söyleyerek futbolcuların moralini yükseltecek bir pirim miktarı konusunda ısrarcı olacağı konuşuluyor.

GALATASARAY’DA ÖDEME TAKVİMİ İŞLERİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Galatasaray’da son dönemde yaşanan çıkışın arkasında futbolcuların paralarını düzenli olarak almaları var. Önceki dönemlerde defalarca kendilerine söz verilen tarihlerden günler, haftalar hatta aylar sonra paralarını alan oyuncular bu dönemde paralarını kendilerine söylenen dönemde almanın keyfini yaşıyor. Hali hazırda maaşlarını bir ay geriden alan futbolcular henüz Şubat alacaklarını tahsil edemediler. Fakat yönetim tahsilat için Mart'ın ilk haftası tarihini verdi.

Son 3 aydır yönetimin her türlü ödeme için verdiği tarihi sektirmemesi  yüzünden futbolcular bir ay geriden gelmelerine rağmen sıkıntı yaşamadıkları bildirildi. Bir başka gelişmede daha önceki dönemde önce yabancılara sonra yerliler yapılan ödeme şekli değişti. Galatasaray’da yabancılar da yerliler gibi alacaklarının tahsilatını bekliyor. Yerliler de yabancılar ne zaman paralarını alıyorsa o zaman alıyor.

TERİM'DEN FENERBAHÇE UYARISI GELDİ

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde yaratılan hava teknik direktör Fatih Terim’i rahatsız etti... Fenerbahçe'nin sanki bitmiş, havlu atmış, kendilerinin ise derbiyi oynamadan kazanmış bir hava yaratılması Fatih Terim’i önlemler almaya itti.

Oyuncularıyla bir toplantı yapan tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe bitmedi. Bizde maçı oynamadan kazanmadık. Kimin ne dediğini unutun. Hafta sonunda rakibimiz Fenerbahçe. Her zaman saygıyı hakkediyorlar" sözlerini kullandı.

Fotospor