Terim, Belhanda'nın çok kolay bir biçimde oyundan atıldığını ifade etti.

İşte tecrübeli hocanın sözleri:

“3-0 ve lider olmak güzel. Hayırlı olsun. İnşallah böyle devam ederiz. Güzel bir maç oldu, özellikle ilk 45 dakikası… Pozisyon dolu bir maç oldu. Oyuncularımdaki isteğin, arzunun oyunun ilk yarısındaki keyif kalitesinden memnunum.

“İkinci yarı ne isteğim ne dilediğim böyleydi. Ama onu da oynamak lazım bazen... Çıktığımız pozisyonlarda tehlike yarattık ama 3 puan asıl olandı. Küçük bir avantaj olsa da liderlik hoş bir şey… Sonuna kadar inşallah böyle gideriz.”

“12 günde 4 maç oynadık. Biraz da ona verebiliyorum ikinci yarıyı. İlk 45 dakikayı biraz daha ileriye taşımalıyız zaman olarak. Pastan uzaklaşmamalıyız. Topun, oyunun kontrolünün bizde olması gerekir. Sonuç kaç kaç olsun bundan vazgeçmemeliyiz. Biraz konsantre bozukluğuna rahat hareket etmeye veriyorum bunu. Bunu görmemezlikten geliyorum.”

“Özellikle taraftara bir parantez açmak istiyorum. Şampiyonluğa oynayan bir takımın seyircisi hele hele ilk 45 dakika böyle olmalı. Oyun içinde kendi takımını iten, ses, arzu itici gücü kullanan bir seyirci. Buradan da onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Farkında olduğumuzu bilmeleri kazım.  Onlar bizi, biz onları seviyoruz. Galatasaray’ın taraftarı olduğu sürece hep birlikte camiasıyla güzel. Hoşuma gidiyor, onların bana sevgi gösterileri. Biz de onlara layık olabiliyorsak bundan büyük mutluluk uyarım.”

"Belhanda'nın, penaltının ya da hakemin yorumunu yapmak istemiyorum ama ne olursa olsun hatalı. Oyun 3-0. Kimi diyor 2 saniye önce el vardı, verse olmazdı. Ne olursa olsun, ihtiyacımız olan Belhanda bu şekilde atılmamalı. İyi bir Belhanda'ya ihtiyacımız var, olmadı. Biz insanı kazanmaya bakıyoruz, ceza vermeye değil. Galatasaray formasından uzak kalmak kadar büyük ceza olabilir mi?"