Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında Bursaspor ile 1-1 berabere kaldıkların maçın ardından konuştu. 

"10 GÜNLÜK ARA BİZE SIKINTI YARATTI"

Maçtan önce söyledim. Milli takımdan dönen arkadaşlarımız uzun yolculuklar yaptı. 24 saat aktarmalı olarak yolda olan vardı. 10 günlük bu ara bazen sıkıntı yaratıyor ve bize yarattı. Bir devrede bu kadar kısa sürede 3 oyuncu sakatlanan var mıdır, uzun yıllardır görmedim. 
"MİLLİ TAKIMLARDAN DÖNENLERİ ANLADIM AMA FERNANDO'YU ANLAMIŞ DEĞİLİM"

Kaybetmedik ama kazanamadık da. Sağlık ekibimiz hasar tespitini yaptıktan sonra biz de sağlıklı bir sonuç söyleyelim Herkese. Milli takımdan gelenleri anladım ama Fernando'yu anlamış değilim. Derin kadrolarda bunun sıkıntısı yok. Derin olmayan kadrolarda her oyuncunun eksikliği problem. 

"HAKEMLERİN OYNAYANLARA YOL VERMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Bu oyunun başlama, geliştirme ve sonuçlandırma yeri var. Bunları geçmek için bir çalışma şekliniz, anlayışınız olmalı. Buradan taraftarımıza rica ediyoruz. Sabırlı oynamak da bizim için önemli bir unsur. Ben oynamadan, herkesin de oynamasından yanayım. Kaybederiz, kazanırız. Kaybedince rakibimizi tebrik ederiz. 80'lerde gösterilen sarı kartların göstermelik olduğuna inanıyorum. Hakemlere bir şey demiyorum. Oynayalım ve hakemlerin oynayanlara yol vermesi gerektiğini düşünüyorum.