Dindar, Fenerbahçe'de kampa götürülmeyen Ozan Tufan'la ilgili bomba iddia ortaya attı: "Fenerbahçe, Ozan'ı bırakırsa Terim hemen alır."

İşte Dindar'ın açıklamaları: 

ASAMOAH TRANSFERİ BU HAFTA NETLEŞECEK

Fatih Terim Asamoah ile ilgili ortada konuşmuştu. Fatih hoca Amerika'dan döndü ve Florya'da bir toplantı yapılıyor. Bugünden itibaren Galatasaray'da transfer çalışmaları çok hızlı bir şekilde başlamıştır. Asamoah ile Galatasaray arasında flört devam ediyor. Juventus ama hala Asamoah'ı kullanıyor. Ama bence bu hafta  sonuna kadar Asamoah ile Galatasaray arasındaki görüşmeler olumlu veya olumsuz netleşecektir. 

EN KÖTÜ CAROLE DÖNECEK

Galatasaray'a Evra önerildi. Şuan yaşadığı olaylardan dolayı sözleşmesi feshedildi bonservisi elinde. Evra için çekinceler var. Çünkü oyuncu taraftarlar ile arasında yaşadığı sorundan sonra hiç oynamadı ve yeniden forma girmesi ne kadar zaman alır bilinmez. Asamoah transferinin olmaması halinde belki 6 aylık bir çözüm için Evra olabilir. Fatih Terim'in elbet bu gelişmeler sonrası bir yedek planı vardır, en kötü yeniden Carole geri gelecektir. Ama bence Carole bu Galatasaray'ın kadrosuna yakışan bir isim değil. Bence Carole dönse bile Latovlevici oynar. Yine bana sorarsanız Fatih Terim bence latovlevici'yi tercih edecektir. Galatasaray'ın ama ilk hedefi kesinlikle Asamoah olmalı. Çünkü Galatasaray'ın büyük hedefleri var ve bu hedeflere uyan bir oyuncu.