Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları şöyle:

Gerek bireysel gerek taktik anlayışı ve oyuncu tercihlerinin de farkındayız. Değiştirmeye de çalışacağız. Acaba bir eşiği geçersek de doğru yola girer miyiz diye de düşünüyorum. Malesef bazı şeyler olmuyor. Küçük küçük de bunun mesajlarını veriyorum. Israrım bundan. Kimseye de ben varken bir kabahat bulmak istemiyorum. Sorumluluğu da alıyorum. Açıkçası Galatasaray gibi oynamamız için uğraşıyorum. 

İkinci yarı hiçbir şey yokken gol yedik. Ta geriden geliyorlar, gol yiyoruz. Galatasaray gibi mücadele etmemiz lazım. Bunu biliyoruz. Çarşamba-pazar da oynadığımız için bazı şeylere de engel olamıyoruz. Lig devam ediyor. Gerek Şampiyonlar Ligi'nde gerek Türkiye'de böyle oynamaya devam etmeyeceğiz. Edersek çok sıkıntılar olabilir. 

Düşünebiliyor musunuz, 'Şampiyonlar Ligi'nde kim çıkarsa çıksın' diyen bir Fatih Terim var. Bedel de öderim. Pes edecek de halimiz yok. Burada herkes için söylüyorum. Değişim olacaksa bunu herkes için söylüyorum. Böyle oynamaya tabii ki alışkın değiliz.

BAZILARINA SON ŞANSI VERDİK

Bazılarına son şanslarını da verdik. Bizle beraber olmayacaklar mı? Ocak'a kadar olacaklar ama bundan sonra herkes oynayacak. Hem taktiğe hem bireysel oyuna uyanları alacağız. Israrım 'Bir eşiği geçebilir miyiz?' diyeydi. Geçemiyoruz... Bundan sonra herkes oynayacak. Benim istediğim şekilde. Bir kabahatli arıyorsanız da işte karşınızda duruyor.

(Sporx.com)