Çakar, Kütahyalı ve Tüzemen Sarı-kırmızılı takıma sezon başında yapılan transferleri eleştirdiler.

Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye Olympiakos göndermesi Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye Olympiakos göndermesi

AHMET ÇAKAR: "GALATASARAY'I AĞIR SOYMUŞLAR"

"Galatasaray'ı ağır soymuşlar. Milyonlarca euro bonservis verilerek alınan oyuncular. Birileri Galatasaray'daki soygunun hesabını vermeli. Berkan, Taylan'a ne kadar para verildi? Rumen futbolculara verilen paralar?"

RASİM OZAN KÜTAHYALI: "CEVAP VER FATİH TERİM"

"Bu transferlerin sorumlusu Fatih Terim'dir. Rumenler, Galatasaray'ı kazıklamıştır. Haksızsan çık Işıtan Gün'e cevap ver." 

LEVENT TÜZEMEN: "BU PARALARI VERENLER UTANSIN"

"Galatasaray'da kalite yok. Galatasaray'ı bu takıma mahkum edenler utansın. 2 Rumen'e 10 milyon euro verenler utansın. Kim vermiş, nereden bulmuşlar? 10 milyon euro vereceklerdi ben şaşırıyorum"

"Torrent, bana 7 tane oyuncu alırlar, 4'ü de flaş olursa seneye Guardiola sistemi ile oynatırım diyor, senin ne hocalığın var da oynayatacaksın? Sen ellemeseydin buradan bir takım çıksaydı, Galatasaray Fenerbahçe maçını böyle oynamazdı."

"Ruhunu kaybetmiş Torrent! Tebrik ederim kim getirdiyse, Guardiola'yı aramışsınız, o teklif etmiş. Kendisi neden almamış? Geldiği günden bu yana bir fark ortaya koymadı. Zaten takımın kalitesi de yok."

"Berkan, sadece koşuyor. 4 milyon euro verdiniz. Yunus'un, Emre Akbaba'nın ne suçu vardı? Barış Alper'i aldınız, oynamıyor, bu hangi zihniyet? Bu transferleri yapanlar neden Bakasetas'ı almadınız?"

(Beyaz TV / A Spor)