Sarı kırmızılılar, çok etkisiz oldukları maçtan 5-1'lik yenilgiyle ayrılırken basın toplantısında konuşan Terim, bir basın mensubunun sorusuna öfkelendi.

Basın mensubunun "Hocam çok merak edilen bir şey var. Elinizde iki forvet varken neden Babel ve neden üçlü savunmayla oynadınız?" şeklindeki sorusuna Terim, "Kim merak etmiş, ben de senin söylediğini merak ettim, siz mi merak ettiniz?" şeklinde yanıt verince gazeteci, "Hayır gelen yorumlara bakıldığında... Hocam merkezden böyle bir soru geldi." cevabını verdi.

 Bunun üzerine Terim, "Elimizdeki bazı mevkilerin orijinal adamı olmadığı için böyle çıktık. Ayrıca ne Falcao hazır, ne de Mostafa'yı hazır hissediyoruz. Sonradan sokmayı daha uygun bulduk." açıklamasını yaptı.

YÖNETİM KRİZ MASASI KURDU

Galatasaray'ın PSV Eindhoven karşısında Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda aldığı 5-1'lik yenilginin ardından "kriz masası" toplantı.

Haber Global'den Berk Göl'ün haberine göre mağlubiyetin sonrasında başkan Burak Elmas harekete geçti. Elmas, Hollanda'da takımın kaldığı oteldeki restoranı kapatarak kurmaylarıyla durum değerlendirmesinde bulundu ve transferlerle ilgili de fikir alışverişi yaptı.

Galatasaray'da kısa süre içinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

(Hürriyet)