Fernando Muslera'nın kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle kalede kim oynayacağı hakkında açıklama yapan Fatih Terim "Kalede İsmail Çipe oynayacak." yanıtını verdi.

"SÜREKLİ SORU FALCAO"

Radamel Falcao'nun kadroda olmama nedeninin sorulması üzerine Fatih Terim "Sürekli Falcao'yu soruyorsunuz. Ben de ısrarla cevap veriyorum. Kadroda yoksa, bir sebebi vardır. Sebep demeyelim, teknik bir karar diyelim. Bu daha doğru olur." ifadelerini kullandı.

"BENİ ŞAŞIRTMADILAR"

"St. Johnstone, sizi şaşırttı mı?" sorusunu yanıtlayan deneyimli teknik adam "St. Johnstone'un performansı beni şaşırtmadı, maçın nasıl geçeceğini de söylemiştim. İkinci yarının başındaki kırmızı kart oyunun şeklini değiştirdi. Maç öncesi düşüncelerimde yanılmadığımı gördüm. Çok mücadele eden, temaslı oyunu çok iyi oynayan bir takım." dedi.

"BİR TEK BİZ FULL OYNAMIYORUZ"

St. Johnstone'un ilk kez tarihinde tam kapasite bir statta oynayacağının hatırlatılması üzerine Terim "St. Johnstone full oynayacak. Ancak biz oynayamıyoruz. İnşallah biz de bir gün full oynarız. Ligde full değildi ama şimdi full. Atmosfer çok hareketli ve heyecanlı olacağı kesin. Buralarda çok maç oynadım. Ateşli bir taraftar olacak. Buna da alışkınız. Korkmuyoruz." dedi.

"20 DERECE FARK VAR"

Fatih Terim iklim farklılığı hakkında da "O kadar sıcağa alıştık ancak şimdi mont giydim. 20 derece fark var. Buda kolay bir şey değil. Bir insanı şaşırtabilecek derecede iklim farklılığı var. Böyle değişimlerde insanın vücudu da şaşırır. inşallah etkilenmeyiz." açıklamasını yaptı.

1"OCAK'TAN BERİ GÖRÜŞÜYORDUK"

Patrick van Aanholt ise "Takıma iyi adapte olduğumu ve kondisyon durumumun iyi olduğunu düşünüyorum. İlk maça göre farklı bir maç olacak, nasıl oynadıklarını biliyoruz, biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Kendi oyunumuzu oynayıp, göreceğiz. İlk maça göre farklı bir oyun olacak. Biz kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. Ocak'tan bu yana Galatasaray'la görüşüyordum. Galatasaray gibi büyük bir kulüpten teklif gelince doğal olarak etkilendim. Buradayım, mutluyum." açıklamasını yaptı.

(Sporx)