Devre arasında 4 hayati transfer yapmak isteyen Fatih Terim'in birinci bombasının Luis Muriel olacağı neredeyse kesinleşti. Çok büyük aksilik olmazsa Kolombiyalı golcü ikinci yarıda Galatasaray forması giyecek.

Terim'in ikinci bombasının ise Ömer Toprak olacağı ortaya çıktı. Sezon başında Terim'in teklifini, "Dortmund'da kalıp şansımı denemek istiyorum" diyerek reddeden milli oyuncunun fikri, Bundesliga'da 3 maçta sadece 53 dakika forma giymesinden sonra değişti.

Ömer, Terim'le görüşerek, "Yedek kalmaya dayanamıyorum" dedi.

Ömer Toprak kimdir?

Ravensburg, Almanya doğumlu Milli futbolcumuz Ömer Toprak doğduğu yerin takımı olan TSB Ravensburg alt yapısında futbol yaşantısına başlamış sonrasında 2005 yılında Freiburg forması giymeye başlamış ve 2007 yılında profesyonel sözleşmeye imza atmıştır.

2011 yılında 3 Milyon Euro bonservis bedeli ile Bayer Leverkusen takımına transfer olmuş 6 sezon forma giymiş ve 2017 yılında Borussia Dortmund takımına 12 Milyon Euro Bonservis bedeli ile transfer olmuştur. Bugüne kadar toplam 27 kez Türkiye A Milli Takım formasını giyen Ömer Toprak daha önce 3 kez Almanya U19 Milli takım formasını giymiştir.

1989 doğumlu Milli futbolcu Ömer Toprak baba tarafından aslen Sivas‘lıdır.