Milli arada bu konu üzerine yoğunlaşacak olan Fatih Terim, kafasındaki ideal 11'ini de belirledi.

Fatih Terim'in kadrosunda kalede Muslera var. Defansta Marcao dönene kadar Alpaslan Öztürk ve Nelsson ikilisi oynayacak. İyileşmesi durumunda sağ bekte Sacha Boey ve sol bekte Patrick van Aanholt olacak.

Fatih Terim'in orta sahadaki üçlüsü ise Berkan Kutlu, Cicaldau ve Morutan olacak.

Sağ kanatta Feghouli ile Emre Kılınç arasında kalan Terim'in Halil Dervişoğlu'nu solda ve Mostafa Mohamed'i de ileri uçta oynatmayı planladığı öğrenildi.

"BİRÇOK KIRILMA ANI VARDI"

Karadeniz dönüşü takımını onore edici bir konuşma yapan tecrübeli teknik adam “Bu maçta iyi oyun, taktik disiplin gibi şeylerden çok daha önemli bir olay yaşadık. Moralinizin bozulacağı birçok kırılma anı vardı ve bunlar üst üste gerçekleşti." dedi.

"SİZDEN BEKLEDİĞİM BUYDU"

Terim, "Önce öne geçtik, sonra goller yedik ve geriye düştük ardından, on kişi kaldık. Ancak sizler büyük bir reaksiyon gösterip mağlubiyeti kabullenmediniz. Bu ilerisi için umut verici bir tabloydu. Sizden beklediğim de buydu” diyerek savaşçı mücadeleyi beğendiğini ifade etti.

İZİN JESTİ

UEFA ve ligi bir arada götüren ve biraz da yorgun düşen Aslan’da Fatih Terim millî arada takıma üç gün izin vermeyi düşünüyordu. Son anda gelen galibiyet moralleri yükseltti ve Fatih Terim izni dört güne çıkardı.