Tecrübeli teknik adam, maçtan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: ''Kadro tercihlerinde hatalar yapmış olabilirim, daha yürekli oyunculara yer verebilirdim.'' demişti.

Bu açıklamalardan sonra Terim, kadroda neşteri vurmaya hazırlanıyor. Son haftalarda Belhanda, Feghouli, Selçuk ve Babel'in etkisiz oyunu teknik ekibi hüsrana uğrattı. Terim ve kurmayları Ankara dönüşü Florya'da bir araya geldi. Özellikle yardımcılar şu görüşü bildirdi: ''Kadromuzda genç oyuncular var: Yunus Akgün, Celil Yüksel, Emre Taşdemir hatta Okan Kocuk ve Emre Mor'da bu isimler arasına dahil olabilir. Onlara şans vermenin vakti geldi.'' diyerek Fatih Hoca'ya görüş bildirdiler.

FATİH HOCA, YUNUS'TAN ÇOK UMUTLU

Fatih Terim, geçtiğimiz sezonun başında da Yunus Akgün'e şans vermiş fakat genç oyuncu bu şansı iyi değerlendirememişti. Terim, bu kez genç futbolcuya bir şans vermeye daha kararlı ve Sivasspor maçında ilk 11'de dahi başlayabilir. 19 yaşındaki kanat oyuncusu, bu şansı iyi değerlendirebilirse Fatih Terim tarafından zaman zaman 11'de olabileceği gelen haberler arasında yer alıyor. Teknik ekip, Yunus'un Arda Turan'ın Galatasaray'da ilk zamanlarda verdiği etkiyi verebileceğine inanıyor.

YUNUS AKGÜN - EMRE MOR KANAT SİSTEMİ OLABİLİR

Galatasaray'da özellikle kanat oyuncuların yavaşlığı ve Onyekuru, Bruma gibi isimlerin yokluğu çok aranıyordu. Yunus Akgün ve Emre Mor gibi isimler en azından Ocak ayına kadar kanatlarda görev alabilir. Terim, Babel'i de kenara çekerek bu ihtimali de düşünüyor.

GsGazete