Galatasaray şampiyonluk yolunda Beşiktaş ile pazar günü çok kritik bir maça çıkacak ve sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim de futbolcularını motive etmeye çalışıyor.

Koronavirüs salgınına tedbir amacıyla seyircisiz olarak oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin sarı-kırmızılı takım adına "final maçı" olduğunu düşünen Fatih Terim, "Bizim için şampiyonluk maçı gibi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray taraftarınınn statta olmamasının kendilerini olumsuz yönde etkileyeceğine inanan Terim, "Derbide taraftarımızdan mahrum olarak çıkacağız, bizim gibi taraftarıyla çok iyi bütünleşen bir takım için önemli bir dezavantaj. Ancak şampiyon olmak istiyorsak Beşiktaş karşısından galibiyetle ayrılmak zorundayız!" dedi.

Beşiktaş karşısında baskılı oynamak zorunda olduklarının altını çizen Terim, "İlk yarıda atacağımız gollerle rakibin direncini kırmalıyız. Maçı kazanıp yarışa ortak olmak isteyecekler. Onları tamamen yarışın dışına itelim. Taraftarın yokluğunu hissetmemek için maça tam konsantre olmanızı istiyorum" diye konuştuğunu öğrenildi.

Webaslan