Teknik Direktör Fatih Terim, Halil Dervişoğlu'nun tek forvet oynadığı maçlarda zorlanması ve gol yollarında sıkıntı çekmesinin ardından çift forvete dönme kararı aldı. Halil'in Cebelitarık maçında Burak Yılmaz ile çift forvet oynaması ve gösterdiği performansın yanı sıra iki gol atması Terim'i değişikliğe itti.

İmparator'un Pazar günü oynanacak olan dev maça 4-4-2 ile çıkacağı belirtildi.

ÇİFT FORVET İLE UEFA'YI ALDI

Tecrübeli çalıştırıcının, Halil Dervişoğlu'nun yanında ise Bursaspor'la oynanan hazırlık maçında 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen Mbaye Diagne'ye şans vereceği gelen haberler arasında.

Fatih Terim, Galatasaray'daki ilk döneminde 4-4-2 ile üst üste şampiyonluklar ve UEFA Kupası'nı kazanmıştı. Tecrübeli teknik adam, üçüncü döneminde de Necati Ateş'le Elmander'i aynı şekilde oynatarak rakiplerine karşı oyun üstünlüğü elde etmişti.

İSMAİL ÇİPE TAKIMDAN AYRILIYOR

Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında teknik direktör Fatih Terim'i çıldırtan kaleci İsmail Çipe, Sarı-Kırmızılı ekipteki son şansını da değerlendiremedi.

Bu gelişmelerin üzerine 26 yaşındaki file bekçisinin bileti kesildi.

İsmail'in, devre arasında kulüpten ayrılması için arayışlara geçildi. 2016'dan beri A Takım'da forma giyen İsmail, bu süre içerisinde Bugsaş, Karagümrük, Tuzlaspor ve Kayserispor gibi takımlara kiralanmıştı.

(Sporx)