Galatasaray’da derbi öncesinde Feghouli, Oğulcan, Gedson, Şener, Omar ve Emre Taşdemir’in sakatlıkları bulunuyor. Fatih Terim’i en fazla etkileyen eksik ise Cezayirli oyuncunun olmaması. Tüm bu eksiklere rağmen derbide galibiyet istiyor.

Bunun için oyuncu değişikliklerini bile hazırladı. Tecrübeli teknik adam Luyindama , Ömer Bayram, Emre Akbaba ve Kerem’i oyunun gidişatına göre sahaya sürecek. Ancak tecrübeli teknik adamın sürprizi Falcao olacak. Kolombiyalı oyuncunun durumuna göre son 10-15 hatta 30 dakikada bile kullanmayı düşünüyor.

Aslında Terim, Falcao’yu kadroya bile almayı düşünmüyordu.  Ancak İspanya’dan büyük bir heyecanla ve istekle gelen, derbide oynamak için can atan Falcao’dan mutlaka yararlanmayı planlıyor.

DERBİ ORANLARI DEĞİŞTİ

iddaa Risk Yönetim Kurulu, Kadıköy'de oynanacak maçta ev sahibi Fenerbahçe'nin kazanma ihtimaline 2,10'luk oran açıklamıştı. Ancak bu oran 2,30'a yükseldi. 

Galatasaray'ın deplasmanda kazanma ihtimalinin oranı ilk olarak 2,40 olarak duyuruldu. Fakat maça saatler kala, sarı-kırmızılıların oranı 2,25'e düşürüldü ve Galatasaray maçın favorisi oldu

Dev derbide beraberlik ihtimalinin oranı ise 3,10'dan 3,00'e çekildi. 

Kaynak: Fotomaç