Ki tecrübeli teknik adam geçen sezon açık dille dışarıdan çok içerideki rakiplerle uğraştığını söyledi.

YENİ BİR SAYFA AÇILMIŞTI

Ve bu sezon yeni yönetimle birlikte yeni bir sayfa açılmıştı. Gençlik operasyonu ile yarınların takımı kuruldu. Ligde ise istenilen sonuçların alınamaması ve son Alanyaspor yenilgisi tribünde öfke patlamasına sebep oldu.

YUHALANMALARA TEPKİ GÖSTERDİ

Sarı kırmızılı taraftarların hedefinde futbolundan çok aldığı ücret ve sosyal medya kullanımı eleştirilen Ryan Babel, Ömer Bayram ve Yedlin vardı. Üç oyuncunun yuhalanması Fatih Terim cephesinde de olumlu karşılanmadı.

YENİDEN KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

Son dönemde oyuncu kaybından çok kazanımına önem veren tecrübeli teknik adam şimdi bu oyuncuları toparlamaya ve yeniden kazanmaya çalışıyor. Ki Kayserispor maçının deplasmanda olması da avantaj.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Ali Sami Yen’de taraftarlarımızı herhangi bir oyuncuya böyle tepki gösterirse biz bu işin üstesinden gelemeyiz. Her top ayağında geldiğinde tepki gösterilip yuh çekilecekse işler karışır. Bu bizim Ali Sami Yen’de hiç alıştığımız bir tablo değil. Bizim en büyük gücümüz ve destekçimiz seyircimiz. Yedlin iki-üç orta atamayabilir. Bunu hazırlayacak olan taraftar. Babel’e yuh çekmek… Seyirci beğenip beğenmediğini buralarda belli etmemeli. Zaten bunu ifade ediyor zaten. Burda çok üzgünüm. Bizim arkadaşlarımız da rejenerasyona çıktığında birtakım tepkiler olmuş. Bunlar hoş değil. Galatasaraylıların ve bizim alışkın olduğumuz şeyler değil. Böyle olursa oyuncuları kazanamayız, kaybederiz.

"BÖYLE GİDERSE OLMAZ"

Bu tablo oyuncuları etkiliyor. İçeride gördüm. Bu işin kazanması ve kaybetmesi var, iyi ve kötü oyunu var. Bunu hep beraber oynayacağız. Birinci sağ bekimiz sakatlandı. İkinci sağ bekimiz Yedlin. Perşembeden bu yana ikinci maçını oynuyor. Kolay değil. Biz çaresine bakarız; ama kadromuz da belli. Galatasaray seyircisi sevecen, destekleyen ve toleranslı olması gereken bir taraftar. Zaten böyleydi. Tedavinin en büyüğünü sahanın içerisinde yapacak olan taraftarımızdır. Tam tersi içeride morali bozuk olan var, ağlayan var. Böyle giderse olmaz.

(Sporx)