Galatasaray’ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında kaybettiği iki puan, teknik direktör Fatih Terim’i kızdırdı. Skordan daha çok oyuncuların mücadele gücünden memnun kalmayan Terim, karşılaşmanın ardından öğrencilerine ciddi uyarılarda bulundu.

Özellikle sarı-kırmızılı kulübün büyüklüğünden dem vuran Galatasaray’ın teknik patronu, “Kaybederken bile asil kaybedin, şık kaybedin. Her takım puan yitirir, her takım yenilebilir. Ancak burada bile ayakta kalıp, mücadele vermek, Galatasaray’a yakışacak şekilde oynamak gerek” ifadesini kullandı.

Fatih Hoca’nın, “Galatasaray’da oynadığının farkında olmayanlar var. Oynadığınız takımın ve formanın büyüklüğünü iyi bilin. Gittiğimiz her yerde müthiş bir taraftar desteğimiz var. Karşılamalar bunun en güzel göstergesi. Peki bu sevgiye, ilgiye layık mıyız?” diye çıkıştığı öğrenildi.

‘Sonuna kadar’

Ellerindekinin kıymetinin kaybedilmeden bilinmesi gerektiğini de dile getiren Fatih Terim, kalan 10 haftanın Galatasaray açısından ne kadar önemli olduğunu da anlattı, kalan tüm maçları kazanmaları gerektiğini dile getirdi. Liderle aralarındaki puan farkının düşünülmemesini isteyen Terim, “sonuna kadar mücadeleye devam” diyerek her zaman yarışın içinde olacaklarını oyuncularına bir kez daha hatırlattı.

Milliyet