İşte Serdar Ali Çelikler'in açıklamaları:

ASIL PARA 10 NUMARAYA

8 numara Banega ise 10 numara kim olacaktı? İşte bu 2 şüphe üzerinde yapılan araştırmalar, gelen istihbaratlar ortaya çıkardı ki Galatasaray asıl parayı 10 numaraya harcayacak. Diagne ve Belhanda'nın satışlarından gelecek para, beklenildiği ya da sanıldığı gibi 9 numaraya değil 10 numaraya harcanabilir. Şu ana kadar 10 numara ile ilgili tek bir haber çıkmamıştı.

TERİM'İN HEDEFİ BÜYÜK: ALEX TEIXEIRA

Ancak kulağıma gelen haberlere göre Terim'in hedefi büyük.. Hoca'nın hedefi Alex Teixeira.. 2016'da Shakhtar Donetsk'ten Çin ekibi Jiangsu Suning'e transfer olan bu oyuncu benim de favorilerimden... Peki, Avrupa'nın en büyük Brezilya uzmanlarından biri olan Daum'un deyimiyle "Milli takım forması giymeyen en iyi oyuncu" statüsündeki Alex, Galatasaray'a gelebilir mi?

5 MİLYONDAN 4 YILLIK TEKLİF

Oyuncunun yıllık maaşı 12 milyon Euro. Ancak sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Galatasaray, 29 yaşındaki oyuncuya 5 milyon Euro'dan 3 veya 4 yıllık teklif getirirse oyuncu ikna olur. Ancak açmaz bonservis bedelinde. Jiangsu Suning kulübü 50 milyon Euro'ya aldığı oyuncuyu 50'ye satamayacağını gayet iyi biliyor. Kiralama konusu ise şu anda masada yok. Çin piyasasını bilen kaynağım, "18-20 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ile alınması mümkün" diyor.

G.SARAY ALEX'İ ALABİLİR Mİ?

Bir an düşündüm.. Şu ana kadar doğru dürüst bonservis parası vermeyen Galatasaray; Diagne + Belhanda'yı 15 milyon Euro toplam bedelle satarsa üzerine 3-4 milyon Euro koyup Alex'i alabilir mi? Eğer bu girişim sonuçlanırsa, Babel'in santrafor olduğu arkasında Feghouli - Alex - Jimmy ya da Arda'dan oluşan bir forvet hattı olabilir mi? Neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

TALISCA VE TEIXEIRA: FARK YARATIR!

Ama Talisca ve Alex Teixeira gibi nesli tükenmek üzere olan 10 numaraların takımlarına büyük katkılar sağladığını bilen biri olarak, transferin gerçekleşmesi halinde Brezilyalının "fark yaratacağına" eminim.