Galatasaray, Kayserispor’la 1-1 berabere kaldı… Emre Akbaba son maçına çıktı... iddia o ki Fatih Terim hafta boyunca hazır olmadığını düşündüğü Emre Akbaba’yı oynatmak istemedi. Ancak zorunluluktan sahaya sürdü. Fakat ilk yarıda girdiği pozisyonu cömertçe harcayan ve bazı pozisyonlarda isteklerini yerine getiremeyen takımın o ana kadar ki en iyi oyuncusu Emre Akbaba’yı oyundan aldı. 

Emre Akbaba buna çok bozuldu. Hemen saha içinde tepki vermedi. Ancak maçtan sonra Ümit Davala’ya, ''Bunu hakketmedim'' diye serzenişte bulundu. Bu serzeniş Fatih Terim’in kulağına gitti. Maçtan sonra soyunma odasında yaptığı konuşmada, ''Bugün hakketmediği halde oynayan bazı arkadaşlar yüzünden 2 puanı bıraktık'' diye konuştu. Terim’in direkt Emre Akbaba’ya bakarak bu ifadeleri kullandığı bildirildi.

Fatih Terim’in Oğulcan Çağlayan ve Emre Akbaba ile beraber Mbaye Diagne’yi zorda kalmadıkça 11’e almayacağı, Sofiane Feghouli’nin de bir kez daha kulağını çekeceği gelen bilgiler arasında. Hatta Emre Akbaba’nın Dorukhan’la takası mümkün olursa izin vereceği konuşulanlar arasında.

3 isme mesajlar gitti

Fatih Terim, Pazartesi akşam riske girmemek için hafif sakatlıkları bulunan Luyindama ve Etebo ile başlamadı… ancak ikinci yarıda Emre Akbaba’nın yerine Etebo’yu sahaya sürdü. Ancak tüm eksiklere rağmen Ömer ve Sekidika’yı kulübede oturttu. Ömer’i sonradan oyuna aldı. Ancak Kerem’i sahaya sürmesine rağmen Sekidika’ya hiç şans vermedi. Terim’in Pazartesi akşamki oyuncu değişiklikleri ile Emre Akbaba, Ömer ve Sekidika’ya bazı mesajlar gönderdiği iddia edildi.

Kaynak: Fotospor