Galatasaray, liderlik hesapları yapıyor… Süper Lig'in 5. haftasının açılış maçında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor yenilgisiyle kaptırdıkları zirveyi yeniden devralmayı planlıyor. Dünkü idman öncesinde öğrencileriyle toplantı yapan Fatih Terim, "Milli araya kötü bir mağlubiyetle girdik. Taraftarımız önünde Trabzonspor maçında yaptığımız hataları telafi etmek ve onların gönlünü almak zorundayız" dedi.

HERKES GÖREVİNİ EZBERLESİN

Liderlik vurgusu da yapan Fatih Terim, "Cuma akşamı saat 21.45'te bu takımı yeniden lider görmek istiyorum. Tüm gücümüzle sahada olmalıyız ve gecenin sonunda üç puanı almalıyız. Bu galibiyet hem ligdeki gidişatımızı hem de Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde moral kazanmamızı sağlayacak. Atak futbol oynayacağız ancak bunu yaparken de geride açıklar vermemeliyiz. Herkes cumaya kadar yapacağını ezberlesin" ifadelerini kullandı.

DİAGNE'YE KİLİT VURULACAK

Fatih Terim, bu zorlu maçta Paşa'nın en etkili isimleri olan Diagne ve Trezeguet'ye özel önlem alacak. Stoperde görev yapacak olan isimleri Senegalli forvet konusunda uyaran Terim, Trezeguet için de Mariano'yla özel bir görüşme yaptı. Sambacı'dan Mısırlı yıldıza adım attırmamasını isteyen İmparator'un ceza alanı çevresinde rakibe faul yapılmamasının altını çizdi. Terim'in Kasımpaşa maçı kadrosunu büyük ölçüde belirlediği öğrenildi.