Toroğlu, A Spor'da Galatasaray'ın Antalyaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı.

Önder Özen: "İkisini de Galatasaray almadı F.Bahçe elendi" Önder Özen: "İkisini de Galatasaray almadı F.Bahçe elendi"

TERİM'İN KILICI SÖKMEZ

"Okan Hoca, bu camianın insanı. Bir yerlerde çalışarak geldi, altını doldurarak geldi. Şampiyon oldu. Kupa kazandı. Bir avantajı da Galatasaray'ın geçen seneki performansı. Daha da önemlisi teknik direktör olarak kim gelirse gelsin Fatih Terim, Demokles'in kılıcı gibi dururdu. Ama Okan Hoca için öyle bir tehlike yok. O kılıç artık sökmez. Galatasaray camiasından birisi ve Fatih Terim'in de o etkisi kayboldu. Okan Hoca, rahat çalışacaktır."

HAFTANIN MAÇIYDI

"Haftanın maçı buydu. İstanbul'da olsaydı Galatasaray için daha kolay olabilirdi ama Antalya'da olması daha zordu. Zemin, hava, nem... Antalyaspor da çok iyi bir takım. Antalyaspor, ilk 4-5 sıradan düşmez."

DİĞER TAKIMA YAZIK OLACAKTI

"Bugün öyle bir maç oldu ki, hangi takım kazanırsa diğerine yazık olacaktı. Öyle bir maçtı, güzel bir maçtı. Antalyaspor'a yazık oldu. Antalyaspor yenseydi de Galatasaray'a yazık olurdu. Maçın hakkı beraberlikti. Çok enteresan, keyifli bir maç oldu."

DAHA İYİ ZEMİNDE DAHA İYİ OLURDU

"Sıcak ve nemin olduğu yerde bu mücadeleyi gösterdikleri için iki takımı da tebrik etmek, teşekkür etmek lazım. Statlar yapılıyor, yapıldı. Ama bunların zeminlerine bakılsın. Antalya, sıcak diyorlar ama Barcelona da sıcak, orada da nem var. Ayıptır ya! Bu kadar güzel takım kuruyorsunuz, Antalyaspor iyi bir takım, bu zemin Antalyaspor'un oyununu bozar. Galatasaray'ın da oyununu bozdu. Takımı kuruyorsunuz ama ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz. Bu maç daha iyi bir zeminde daha iyi olurdu."

(A Spor)