Deneyimli teknik adam, oyuncuların rehavete kapılmasının önüne geçmek için birçok tedbir alırken rotasyon yaparak da Lokomotif Moskova maçına göre farklı bir kadro kullandı. 

SERT UYARI YOLDA!

Ancak deneyimli çalıştırıcı tüm uğraşlarına rağmen yenilginin de önüne geçemedi. Terim, maçın ardından yaptığı açıklamalarla oyuncularını da eleştirirken İmparator mağlubiyetin faturasını da rakibi ciddiye almayan oyuncularına kesti. Özellikle ilk yarıda oyuncularının rakibi küçümsediğini ve Lokomotif Moskova maçının rehaveti ile hareket ettiğini düşünen teknik heyetin hafta boyunca da yaptığı çalışmalar, konuşmalar işe yaramadı. 

Deplasmanda önce Trabzonspor'a 4-0, ardından da Akhisar'a 3-0 yenilen G.Saray'da oyuncuların da kulağını çekmeye hazırlanıyor deneyimli teknik adam. Özellikle deplasmanda alınan kötü sonuçların ardından bu hafta oyuncularını terapiye alacak olan Terim, sert uyarılarla da takımı kendine getirecek.

DIŞARIDA KRİZ VAR

Sarı-kırmızılılarda yine deplasman kayıpları seriye bağlandı... 2015-16 sezonu ile başlayan deplasman k,busu h,l, devam ediyor. 2015-16'da 17 deplasman maçından sadece 4 galibiyet çıkarabilen ve 6 beraberlik ile 7 mağlubiyet alan G.Saray 29 gol atıp 31 gol yedi ve dış sahada -2 averajla sezonu tamamladı. 

2016-17 sezonunda da dış sahadaki kayıplar sürdü...

17 deplasmanın 9'unu kazanabilen G.Saray 4 beraberlik ve 4 yenilgi ile toplamda 20 puanı rakiplerine bıraktı.

7 KEZ YENİLDİLER!

Geçtiğimiz sezon ise şampiyonluğa rağmen dış saha performansı neredeyse kupanın elden kaçmasına neden olacaktı. Sezona Hırvat çalıştırıcı Igor Tudor ile başlayan sarı-kırmızılılar yola Fatih Terim ile devam ederken toplamda 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Aslan tüm yenilgilerini dış sahada alırken içerideki 16 galibiyet ve 1 beraberlikle gelen puanlar takımı da şampiyonluğa taşıdı.

Sporx.com