Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

"11 KİŞİYİZ, EKSİĞİMİZ YOK!"

Florya’daki kamp öncesi öğrencileriyle bir toplantı daha yapan Terim, “Sahaya 11 kişi çıkıyorsak, eksik yok demektir. Yine kazanmak için sahada olacağız. Başka hiçbir neticeyi kabul etmiyorum” dedi.

"PES ETMEK BİZDE YOK"

Terim, "Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak belki zor ama Şampiyonlar Ligi de bizim için çok önemli. Trabzon karşısında galibiyete mecburuz. Pes etmek bizde yok. Son düdüğe kadar savaşacağız" dedi.

"ÖNDE BASACAĞIZ, BİZ OYNAYACAĞIZ"

Oyun planını galibiyet üzerine kuran Terim, “Değişen hiçbir şey yok. Yine önde oynayacağız, önde basacağız, hep yarı sahada olacağız, topu rakibe bırakmadan oynayan taraf biz olacağız” dedi.

"ŞANS, KREDİ NE VARSA TÜKETTİK"

Şampiyonluk hesabı yapmanın bir anlamı olmadığını da vurgulayan Terim, “Artık hesabı kitabı bir yana bırakalım. Şans, kredi, artık ne varsa tükettik. Önce kazanamama serisine bir son vermek zorundayız. Biz kazanalım, ondan sonra neler olacağını düşünürüz. Sizin de tek düşünceniz bu maç ve bu maçı kazanmak olsun” diye konuştu.

"GALİBİYETE MECBURUZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Terim, "Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak belki zor ama Şampiyonlar Ligi de bizim için çok önemli. Trabzon karşısında galibiyete mecburuz. Pes etmek bizde yok. Son düdüğe kadar savaşacağız" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇOK ÖNEMLİ"

Terim şöyle devam etti: "Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak belki zor ama Şampiyonlar Ligi vizesi de bizim için önemli. Trabzonspor karşısında galibiyete mecburuz."

"BAŞAKŞEHİR MAÇI GİBİ OLSUN"

"Her maçımız final niteliğinde olacak. Pes etmek diye bir şey bizde yok. Son düdüğe kadar savaşacağız. Başakşehir önündeki futbolumuzu tekrarlarsak 3 puan bize yakın."

Webaslan