Sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, her iki devrenin uzatma dakikalarında gördüğü sarı kartlar sonucu kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

45+3'te hakem Halil Umut Meler, oyun alanını terk etmeyen topa dokunduğu gerekçesiyle Terim'e ilk sarı kartı gösterdi. Terim, ısrarla çizgiyi geçmediğini savundu ve eliyle ayak uçlarını işaret etti.

İKİNCİ KART İTİRAZ NEDENİYLE

90+6'da Meler, itirazları nedeniyle Terim e 10 metre mesafeden kırmızı kart gösterdi. Çok sinirlenen Terim'in hakeme 'Yiyorsa gelip burada göstersene!' dediği duyuldu.

RAPORLARA YANSIDI

Maçın hakem ve temsilci raporlarında Fatih Terim'in hakemlere küfür ve hakaret ettiğinin yazıldığı belirtildi.

Terim'in ayrıca yasak olmasına rağmen maçtan sonra soyunma odasına girdiği de raporda yer aldı.

NE KADAR CEZA ALACAK?

Terim hangi maddelerden sevk edileceği önem taşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü eğer hakaretten PFDK'ya sevk edilirse alacağı minumum ceza 3 maç olacak. Yasak olduğu halde soyunma odasına girdiği için buna 4 maç cezası eklenecek. Sportmenliği aykırı hareketten sevk halinde ise Terim minimum 5 maçtan ceza alacak. Hürriyet'in haberine göre Terim'e 8 maç ceza geleceği belirtiliyor.

GALATASARAY 1 MAÇ BEKLİYOR

Galatasaray yönetimi, Terim'e en fazla 1 maç men verilmesini bekliyor. Sarı Kırmızılı kulüp, bu yönde bir karar çıksa da bu cezaya itirazda bulunacak.

(Hürriyet)