Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bu akşam oynanacak Real Madrid maçı öncesinde 5-4-1- sistemini denedi… tecrübeli teknik adam, Marcao ve Luyindama’nın arasına son idmanda Donk’u soktu. Solda Nagatomo’yu denerken sağda defansif yönü daha güçlü olan Şener’i tercih etti. Mariano’yu yedek takımla çalıştırdı. Ortada sakatlığından kurtulan Lemina ve Belhanda’yı denedi. Ömer Bayram’ı sola attı. Feghouli’yi sağda denedi. Önde ise Andone’u kullandı. Hücuma kalkıldığı zaman Ömer Bayram ortaya çekildi. Nagatomo öne çıktı. Sistem ise 4-5-1’e ve zaman zaman da Feghouli ve Belhanda’nın da öne çıkmasıyla 4-4-1-1’e evrildi.

TERİM’E GÖRE REAL’İN GALİBİYET ZORUNLULUĞU

Fatih Terim, Real Madrid’in kendilerine karşı galip gelme zorunluluğunu hem avantaj hem dezavantaj olarak görüyor… tecrübeli teknik adam oyuncularını Real Madrid’e karşı “giydikleri formanın ruhu var” diye uyardı. Aynı zamanda “galip gelmek için risk alacaklar. Bunu kullanalım” ifadelerini kullandı.  

G.SARAY, 4’ÜNCÜ REAL MADRİD ZAFERİNİN PEŞİNDE

Galatasaray taraftarı bir Real Madrid zaferi daha bekliyor… sarı-kırmızılılar daha önce Şampiyonlar Ligini en fazla kazanan İspanyol devin 25 Ağustos 2000’de Süper Kupa finalinde yeni Avrupa’nın en büyüğü olmuştu Ayrıca 3 Nisan 2001’de, 2-0’dan gelip 3-2, 9 Nisan 2013’te de 1-0’dan gelip 70 saniyede 2-1,daha sonra 3-1 öne geçip 3-2 yenmeyi başarmıştı.

Kaynak: Fotospor